Follow us on...
Follow us on Twitter Follow us on Facebook
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,419

    Quick reply not working

    Hi Randi, Not sure if it is only me, but for a few days now, when I click on the quick reply button, it doesn't bring me to the quick reply box, but to the reply page with the message quoted.

    If you can check on that.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Montreal
    Posts
    4,857
    Works well with Google Chrome. Which browser are you using?
    We had a good run: 2006 to 2020. Thanks for the informations and debates.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,419
    Quote Originally Posted by InMontreal View Post
    Works well with Google Chrome. Which browser are you using?

    Firefox and IE at work.

    See for this reply I click on Quick reply and not Quote.

  4. #4
    I'm not having any problems with Firefox here.

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    3,968
    It seems it doesn't work with IE9 as it redirects me to the reply page like I've clicked "reply", not quick reply. However, turning on compatibility mode fixed the problem. The compatibility button is in the adress bar left of the refresh button. Try this and let me know if this fixes the problem.

    As for Firefox, it seems to work for me using Firefox 4.0. What version you have?
    Randi Dertzo
    Owner, http://www.channelcanada.com/

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,419
    Quote Originally Posted by Randi View Post
    It seems it doesn't work with IE9 as it redirects me to the reply page like I've clicked "reply", not quick reply. However, turning on compatibility mode fixed the problem. The compatibility button is in the adress bar left of the refresh button. Try this and let me know if this fixes the problem.

    As for Firefox, it seems to work for me using Firefox 4.0. What version you have?
    I'll try that at work tomorrow for IE. For Firefox it works, I may have though it didn't, but it does, I use Firefox 6.0.2.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •